Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > > Frank Bakker

Frank Bakker

Samen met mijn broer Robert ben ik partner van Bakker CrossMedia.
Al decennialang ben ik in de weer met creatieve en offline projecten. Mijn ervaring en expertise is dan ook enorm op gebied van offline en samen met Robert verzin ik per project de beste dwarsverbanden met online voor de juiste crossmediale media-mix-strategie.
Met crea’s en tekstschrijvers om mij heen bedenk ik creatieve en actiematige concepten, om daarna met veel passie dtp-ers, illustratoren, fotograven, drukkers, signingbureau’s en andere uitvoerende partners aan te sturen.
Ik heb nog steeds drukkersinkt door mijn aderen stromen. Een mooi grafische productie spreekt mij nog altijd enorm aan.

Naast Bakker CrossMedia zijn mijn passies/interesses/hobby’s op z’n zachts gezegd zéér divers.
Er is ook zoveel leuk: inspirerende, warme en mooie mensen, koken (samen uren in de keuken, bourgondisch), film (van art-house via main-stream naar een heerlijke B-movie), muziek, van Jazz via Ambient/lounge naar klassiek en terug. Ofwel NSJ/ML/Ma/hIJ. Reizen (van kamperen in Nederland via een safari in Afrika naar een luxe resort in Jamaica en ook weer terug.), ben enigszins sportief (hockey, fietsen en indoor roeien), lezen (van graphic tot literaire novels), NRC/Parool, uitgaan (restaurant/kroeg, concert, theater, dance-event, steden), kunst (geen kenner, wel liefhebber), gamen (niet fanatiek en dan vooral adventures en RPG`s), mooie bieren en ‘last but never least’natuurlijk mijn dochter Carlijn.

Overall bekeken ben ik gewoon een sucker for good content.