Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > > Robert Bakker

Robert Bakker

Doordeweeks ben ik om 7 uur op mijn indoor roeimachine te vinden waar ik de dag ‘rustig’ begin. Daarna aan de slag met Bakker Interactief waar ik weer mooie projecten mag begeleiden voor onze relaties. Binnen Bakker Interactief leg ik mij toe op alles wat met online te maken heeft. Vanaf de opkomst van het Internet heeft dit mij geïnteresseerd en zet ik dit kanaal dagelijks in voor onze relaties in de vorm van websites, webshops, applicaties eventueel gekoppeld aan andere systemen etc.

Dit doe ik met verschillende teams waarbij ik de vertaalslag maak van de wensen van onze klanten naar de juiste input voor de creatieven en programmeurs in de taal die zij spreken. Altijd het proces monitorend en begeleiden zodat onze klanten krijgen wat ze voor ogen hebben. Brainstormen met een klantenteam waarbij ik vaak ook inhoudelijk mee kan denken, verder dan puur de uiteindelijke applicatie zelf, geeft mij mijn drive en energie. Hierbij kan ik ook mijn ervaringen als ondernemer, met alle ups en downs, inbrengen om het doel van de toepassing, want de toepassing (een website, applicatie, etc.) zelf is zelden tot nooit het doel maar een middel om een doel te bereiken, op een nog hoger plan te brengen.

Mijn vrije tijd, hoewel privé en zaken voor een ondernemer vaak in- en door elkaar lopen, breng ik graag door met het gezin en vrienden. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen waarvan de oudste is afgestudeerd en de andere nog met de studie bezig zijn.

Sporten is ook altijd een rode draad in mijn leven geweest. Hardlopen, fitness, tennis, hockey, fietsen zijn zoal mijn uitlaatklep en ideeën generator. Verder vind ik het heerlijk om mijn honger naar (achtergrond-) informatie te stillen op internet, met krant of boek, te koken en te reizen. En als ik mij echt af wil reageren ga ik een uurtje drummen op een, gelukkig voor mijn omgeving, elektronisch drumstel.

Wil je meer weten? Dan spreek ik graag af om onder het genot van een kopje koffie nader kennis te maken. Checken van mijn LinkedIn account kan natuurlijk ook.