Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Website B&A Groep

Website B&A Groep

  • Project: Nieuwe website B&A Groep
  • Klant: B&A Groep
  • Techniek: WordPress CMS
  • Website url: www.bagroep.nl
website Thema: sociaal-domein online

Uitdaging

Aangezien wij van uitdagingen houden en zeker voor een goede en lange relatie hebben we met veel plezier de opdracht aangenomen om binnen een zeer korte tijd een geheel nieuwe corporate website te ontwikkelen. Samen met de afdeling communicatie, directie en externe adviseur zijn we aan de slag gegaan en hebben we binnen twee maanden de site, die door de klant is voorzien van content, opgeleverd.

B&A heeft speciaal voor de site een fotograaf op pad gestuurd om ‘echte’ mensen uit het werkveld te fotograferen. Hiermee en in combinatie met de to the point geschreven teksten geeft de site helemaal het DNA van de organisatie weer.

Techniek

Vanuit de besprekingen en briefings zijn we gaan ontwerpen waarbij we uitgaan van mobiel naar desktop schermresoluties. Het goedgeurde design is door onze frontend developer omgezet naar HTML en CSS (de looks & feels van de site). Nadat dit is getest is onze back-end developer aan de slag gegaan om het frond-end design te koppelen met het CMS (Content Management Systeem).

Wij hebben de site gebouwd op het WordPress CMS platform waarmee B&A zelf alle content kan plaatsen en aanpassen. Hierbij hebben we slim gebruik gemaakt van de nieuwe flexibele editor (Gutenberg) waarvoor wij site specifieke blokken hebben gebouwd en toegevoegd. Hiermee is een optimaal flexibele site ontstaan.

OVER B&A GROEP

DOENERS EN DENKERS MET DURF
Bij B&A werken we allemaal vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Onze mensen, of ze nu adviseren of uitvoeren, streven er naar om voor de mensen voor wie wij dit werk doen vangnet én trampoline te zijn. Het spreekwoordelijke zetje én de soms nodige schop onder de kont.”

Inzetten voor alle bewoners van de wijken waar we werken

Nooit zonder mensen zelf te betrekken. Juist de wens van bewoners zelf, mensen die de wijken waar wij werken op hun duimpje kennen omdat het hun thuis is, staat voor ons centraal in wat we doen en hoe we dat doen. Wij verzinnen niet aan de tekentafel wat goed zou zijn voor mensen, maar kijken mee terwijl die mensen zelf tekenen.

Wij zetten ons in voor alle bewoners van de wijken waar we werken. Van kinderen tot en met ouderen. Van eenzame mensen tot zoekende jongeren en groepen die vaak niet of te weinig gezien worden. Nuchter, oplossingsgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten. Met inlevingsvermogen maar als dat nodig is ook een gezonde dosis eigenwijsheid. En altijd met resultaat als doel: wij doen ons werk goed als mensen ons niet meer nodig hebben.

rotateAl jarenlang een deskundige en betrokken partner

Robert van Bakker Interactief zet altijd dat ene stapje extra om te komen tot een mooi resultaat. Zijn expertise, prettige manier van samenwerking en grote persoonlijke betrokkenheid is bijzonder te noemen. Robert bewaart de rust, ook bij strakke deadlines. Wij zijn meer dan tevreden over onze websites en ik beveel Bakker Interactief een ieder van harte aan.

Jessica van den Oever, Online communicatie B&A

B&A groep - nieuwe website schermen
B&A iPad labels
De labels op de iPad (de weergave geoptimaliseerd per beeldscherm)
B&A iPad mobiel menu
iPad menu
Mobile views
Nieuwe website B&A Groep
Het is feest, de nieuwe B&A website is live! Deze afbeelding kregen wij, Bakker CrossMedia van B&A!
Hoe gaaf is dat!
Overzichtspagina met de labels van B&A

Deel dit object: