Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Multisite De Hoge Dennen

Multisite De Hoge Dennen

  • Project: Multisite De Hoge Dennen
  • Klant: De Hoge Dennen
  • Techniek: WordPress CMS – Multisite oplossing
  • Website url: www.dehogedennen.nl
website design online

Website voor 2 onderdelen van de Hoge Dennen

De Hoge Dennen is een investeringsmaatschappij actief op verschillende fronten. Twee daarvan zijn deelnames in bedrijven en investeringen in (winkel) vastgoed. Voor deze twee onderdelen hebben we een nieuwe website ontwikkeld die ‘onder’ de hoofdsite hangen.
De site is ten opzichte van de vorige, die we een aantal jaren geleden hadden gebouwd, helemaal opnieuw opgezet. Een frisse en toegankelijke vormgeving, duidelijke navigatiestructuur, zeer flexibele opbouw van de pagina’s in de backend door het gebruik van flexblokken (de Gutenberg blokken) waar we zelf maatwerk blokken voor hebben gebouwd.

Uitwerking

Met de gebruikte multisite oplossing (binnen WordPress) heb je een centrale (top level) beheeromgeving waarmee de sites aan de achterkant onderhouden kunnen worden door een ‘super user’. Ook zou je per website een eigen beheerder kunnen aanstellen die dan specifiek aan die site kan werken.

Door het gebruik maken van ‘domein mapping’ (het doorzetten van domeinen) heeft elke site wel een eigen URL waarmee ze direct benaderbaar zijn. (dehogedennen.nl, dehogedennencaptial.nl en dehogedennenvastgoed.nl).

OVER De Hoge Dennen

De Hoge Dennen investeert in diverse vermogenscategorieën.

DE HOGE DENNEN

De Hoge Dennen Capital & De Hoge Dennen Vastgoed maken onderdeel uit van De Hoge Dennen, de beleggings- en investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke.

De ondernemersfamilie startte haar investeringsactiviteiten in 2002 na de verkoop van haar internationale detailhandelsactiviteiten, waaronder de drogisterijketen Kruidvat, de parfumeriezaken ICI Paris XL en het supermarktconcern Groenwoudt. Momenteel werken 22 gedreven professionals op het kantoor van De Hoge Dennen in Laren.

DE HOGE DENNEN CAPITAL

De Hoge Dennen Capital is een ondernemende investeringsmaatschappij waar bedrijvige families, ondernemers en managers zich thuis voelen en gewaardeerd weten. Onze focus ligt op succesvolle Nederlandse bedrijven met een sterk groeipotentieel.

Meer dan financier zijn wij partner van onze bedrijven. Wij voegen waarde toe met onze kennis en ervaring op het gebied van management, financiële en juridische zaken. Korte lijnen, transparantie en flexibiliteit staan daarbij centraal.

Wij hechten waarde aan een natuurlijke en gezonde ontwikkeling van de bedrijven waarin wij investeren. Deze ontwikkeling realiseren wij door samen met het management invulling te geven aan strategische keuzes zoals buy & build scenarios, partnerships of het versnellen van autonome groei.

DE HOGE DENNEN VASTGOED

De Hoge Dennen Vastgoed is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die belegt in winkelvastgoed. Onze focus ligt op nieuwe en bestaande Nederlandse winkels en winkelcentra gericht op de dagelijkse boodschappen.

Wij zijn een betrokken belegger. Portfolio- en assetmanagement gebeuren bij ons binnenshuis. Zo ontstaan korte lijnen waardoor wij snel en adequaat kunnen reageren op ontwikkelingen op vastgoedcomplex en marktniveau.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en een groot netwerk dat wij niet alleen aanwenden voor de realisatie van nieuwe beleggingen, maar ook inzetten voor onze bestaande beleggingen. Hiermee bieden wij flexibiliteit, pragmatische ondernemerszin en economische meerwaarde.


Deel dit object: