Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Première- / Registratiesite

Première- / Registratiesite

  • Project: Online registratiesite
  • Techniek: Website met registratieomgeving en een speciaal thema
  • Techniek: CMS met inlog- en downloadmogelijkheden
website Thema: evenementen Thema: film design online

Online registratie voor een première of event

Bakker Interactief heeft een online registratietool gebouwd waarmee genodigden van een event zich kunnen aanmelden. Dit kunnen ze doen met een unieke code die per fysieke (papieren) of digitale (mail) uitnodiging wordt toegestuurd.

Overzicht en exportmogelijkheid

De site bestaat uit een thema die wordt voorzien van de stijlelementen van het betreffende event. Er is een home-/landingspagina waar de tekst, afbeelding (bijvoorbeeld filmposter als het een filmpremière betreft), mogelijkheid om een trailer te plaatsen (Youtube) en een aanmeldknop.

Deze aanmeldknop brengt de bezoeker op de aanmeldpagina waar de gewenste gegevens worden ingevuld en het aantal gewenste kaarten (als een genodigde meer dan 1 kaart mag kiezen). Dit laatste is in de vorm van een dropdown waarbij het maximaal toegekend aantal kaarten kan worden gekozen.

Alle gegevens zoals naam, email, aantal toegewezen kaarten etc. kunnen van tevoren door de organisatie in een speciaal Excelgrid (aangeleverd door Bakker CrossMedia) worden ingevuld die vervolgens in het premièsysteem wordt geïmporteerd.

Zodoende zal deze informatie al ingevuld staan in het aanmeldformlier wat zeer gebruiksvriendelijk is voor de genodigde.

Middels een speciale pagina kan de organisatie volgen hoeveel aanmeldingen er al zijn en dit overzicht ook downloaden in een Excel-bestand.

Premiere- / Registratiesite
Registratie voor een filmpremière

Deel dit object: