Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Stuwkr8

Stuwkr8

  • Project: Website Stuwkr8 – Hardinxveld-Giessendam
  • Klant: B&A Groep
  • Techniek: WordPress CMS
  • Website url: www.stuwkr8.nl
website Thema: sociaal-domein design online

webSite ten behoeve van MAG (Maatschappelijke Agenda)

In Hardinxveld-Giessendam is er een vraag gekomen om de inwoners meer betrokken te maken met de gemeente en elkaar. Hiervoor is (een deel van) het MAG (Maatschappelijke Agenda) budget door de gemeente beschikbaar gesteld. Dit deel van het MAG-budget wordt door StuwKR8 verdeeld over de diverse initiatieven.
De initiatieven hebben betrekking op de verschillende vraagstukken en thema’s zoals Samenleven, Vrijwillige inzet, Mantelzorg, Sport en bewegen, Gezonde leefstijl, enz.

Website

Naast een medewerker die vanuit Stuwkr8 de wijken ingaat on 1:1 contact met de bewoners te hebben was een website essentieel om met de betrokkenen te communiceren, aanvragen te ontvangen en de initiatieven te publiceren.
Bakker CrossMedia heeft voor B&A / Stuwkr8 deze site vormgegeven en gebouwd.

Hierbij waren de belangrijkste uitgangspunten:
– Laagdrempelig voor de bezoekers
– Goede (web)formulieren tool voor het genereren van de aanvraagformulieren
– Overzicht vanuit de aanvragen van de initiatieven die zijn goedgekeurd
– Nieuwsmodule

Techniek

Wij hebben de site gebouwd op het WordPress CMS platform waarmee B&A / Stuwkr8 zelf alle content kan plaatsen en aanpassen. Middels een zeer gebruiksvriendelijke formulieren toepassing kunnen de uitgebreide formulieren zelf worden gebouwd en gepubliceerd.

OVER Stuwkr8

StuwKR8 is sinds februari 2018 uitvoerder van de Maatschappelijke Agenda (MAG) van Hardinxveld-Giessendam. Samen met inwoners, verenigingen, gemeenschappen, vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties werken wij aan een sterkere (lokale) samenleving.

Samen een sterker Hardinxveld – Giessendam

De vragen en behoeften van inwoners staan centraal. Wij zijn actief aanwezig in de wijken en verbinden ideeën en initiatieven aan de doelen die in de MAG beschreven staan.

StuwKR8 staat voor energie, voor beweging, voor vooruitkomen. StuwKR8 geeft ruimte aan organisaties, verenigingen en inwoners, jaagt aan en stimuleert de samenwerking en afstemming tussen partijen onderling. Daarna kan de gemeenschap zelf aan de slag. Vandaar het stuwen in de naam. Daarnaast sluit StuwKR8 mooi aan bij het maritieme karakter van Hardinxveld-Giessendam. De kleuren groen en blauw staan voor het land en het water waar de gemeente mee omringd is. En de 8 in het logo sluit stilistisch aan bij de plattegrond van de gemeente, met Boven en Neder Hardinxveld, doorkruist door de A15.

Homepage Stuwkr8.nl
Overzicht Initiatieven

rotateAl jarenlang een deskundige en betrokken partner

Robert van Bakker Interactief zet altijd dat ene stapje extra om te komen tot een mooi resultaat. Zijn expertise, prettige manier van samenwerking en grote persoonlijke betrokkenheid is bijzonder te noemen. Robert bewaart de rust, ook bij strakke deadlines. Wij zijn meer dan tevreden over onze websites en ik beveel Bakker Interactief een ieder van harte aan.

Jessica van den Oever, Online communicatie B&A


Deel dit object: