Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Vormgeving & Print

Vormgeving & Print

  • Project: Vormgeving & Print
  • Techniek: Diverse druktechnieken en materialen.
drukwerk Thema: evenementen design offline

Vormgeving & Print is een hele andere combinatie van vormgeving met online. Printprojecten moeten vaak, nadat het idee/concept ontwikkeld is, qua productieproces van achter naar voren worden bekeken, omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn in materiaalkeuze, bedrukking, bindwijze en samenstelling van diverse elementen.
En daarom is het enorm belangrijk dat we, naast onze eigen expertise, heel goede partners om ons heen hebben, zodat we samen een mooi eindproduct afleveren.
Hieronder een paar voorbeelden van projecten die wij hebben ontwikkeld, vormgegeven en ook de productie hebben begeleid.

Uitgelicht

Voor Harry Potter films hebben we ….

rotateOok voor het onverwachte advies

Bakker Interactief is alweer een ruim aantal jaren onze vaste partner voor vormgeving, communicatie en marketingmiddelen. Hoge kwaliteit en super flexibiliteit zijn standaard geworden en er wordt volop meegedacht met ons marketingteam. Toen wij hen uitdaagden op creatief gebied schroomden zij niet een partner te zoeken die op onderdelen een echte aanvulling bleek. Zo ken ik Bakker Interactief dus ook: zelfverzekerd genoeg om soms ook te zien dat de opdrachtgever nog beter geholpen is met advies van buitenaf. Dat vind ik klasse !

Dennis Mortier, Directeur/DGA Consolid

arrow left  arrow right

rotateDe juiste partner voor on- en offline producties

Als kleine zelfstandige ondernemer is het belangrijk om de juiste partners te vinden om de kwaliteit te kunnen leveren die je aan jouw klanten beloofd. Met de hulp van Robert en zijn team kan ik dat al tien jaar doen. Zij denken mee en komen zelf ook met goede voorstellen.
De lijntjes zijn kort en de klantgerichtheid staat bovenaan in het prettige contact.

Anneke Rookmaker, AR Samenwerkingsmanagement [o.a. EPN & VEAN]

arrow left  arrow right
Deel dit object: