Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Webshop Martin SB [karper visvoer]

Webshop Martin SB [karper visvoer]

  • Project: Nieuwe webshop
  • Klant: Martin SB
  • Techniek: WordPress CMS + WooCommerce Webshop
  • Website url: www.martinsb.com
webshop website Thema: vrije-tijd design online

Webshop voor Boilies en liquids

Martin SB, waarvoor we een nieuwe webshop hebben gebouwd, is een bedrijf dat zelf boilies en liquids maakt voor de karpervisserij. Voorheen werd er geleverd aan de tussenhandel zoals de locale viswinkels. De afzetmarkt is ondermeer Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Echter gezien het, ook in deze branche, steeds grotere belang van internet en online verkopen is er een aantal jaar geleden besloten dat Martin SB ook een online verkoopkanaal moest gaan inzetten. Dit is toen stapsgewijs doorgevoerd zonder teveel ‘onrust’ op de bestaande kanalen veroorzaken.

Nu een paar jaar later is het duidelijk een belangrijk afzetkanaal geworden en is er gekozen voor een geheel nieuwe site met een frisse vormgeving, goede en snelle winkel omgeving, goede zoekmachine vindbaarheid en ook weer in verschillende talen.

Woocommerce & WordPress

Naast een geheel nieuwe vormgeving van de site is ook de backend opnieuw opgebouwd. De site draait op het WordPress CMS in combinatie met de WooCommerce shop. Deze combinatie is zeer gebruiksvriendelijk en voor kleine tot middelgrote webshops ideaal. Er zijn binnen WooCommerce vele zogeheten Addon’s waarmee extra functionaliteiten kan toevoegen aan de shop. Hiermee kan je denken aan het toevoegen van betaalproviders, vervoerbedrijven, prijsberekeningsmethoden, etc.

Custom Thema

Het thema dat we hebben gebouwd is op maat gemaakt voor Martin SB. Hiermee voorkom je dat je overbodige zaken in je thema krijgt zoals dat bij standaard thema’s het geval is en weet je precies hoe de bestanden en templates opgebouwd en gecodeerd zijn. Dit resulteert in een zeer stabiele en voorspelbare website die daarbij goed te onderhouden en later uit te bouwen is.

OVER Martin SB

DOENERS EN DENKERS MET DURF
Bij B&A werken we allemaal vanuit optimisme, met gezonde veranderingszin en in de overtuiging dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Onze mensen, of ze nu adviseren of uitvoeren, streven er naar om voor de mensen voor wie wij dit werk doen vangnet én trampoline te zijn. Het spreekwoordelijke zetje én de soms nodige schop onder de kont.”

Inzetten voor alle bewoners van de wijken waar we werken

Nooit zonder mensen zelf te betrekken. Juist de wens van bewoners zelf, mensen die de wijken waar wij werken op hun duimpje kennen omdat het hun thuis is, staat voor ons centraal in wat we doen en hoe we dat doen. Wij verzinnen niet aan de tekentafel wat goed zou zijn voor mensen, maar kijken mee terwijl die mensen zelf tekenen.

Wij zetten ons in voor alle bewoners van de wijken waar we werken. Van kinderen tot en met ouderen. Van eenzame mensen tot zoekende jongeren en groepen die vaak niet of te weinig gezien worden. Nuchter, oplossingsgericht en samenwerkend in de complexe wereld van verkokerde belangen, schotten en loketten. Met inlevingsvermogen maar als dat nodig is ook een gezonde dosis eigenwijsheid. En altijd met resultaat als doel: wij doen ons werk goed als mensen ons niet meer nodig hebben.

Martin SB Webshop
Ondermeer een verkooppunt zoeker, webshop en Martin SB helden overzicht
Homepage webshop Martin SB
Homepage Martin SB
Productoverzicht webshop Martin SB
Martin SB productoverzicht
Webshop Martin SB - WooCommerce
De webshop producten met uitgebreid filter in de sidebar
Martin SB Store locator - Dealer zoeker
De verkooppunten worden gepresenteerd als een blokkenoverzicht of er kan gekozen worden voor een landkaart
Martin SB mobiele schermweergaves
De site is gebouwd voor alle schermgroottes

Deel dit object: