Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Website Anders Vergaderen

Website Anders Vergaderen

  • Project: Website Anders Vergaderen
  • Klant: Anders Vergaderen
  • Techniek: WordPress CMS – JQ – CSS3 – Javascript
  • Website url: www.andersvergaderen.nl
website design online

Website Voor Speciale vergaderlocaties

Anders Vergaderen selecteert bijzondere & unieke vergaderlocaties in Nederland. Kleinschalig vergaderen, ook op 1,5 meter. De site is voorzien van verschillende filters en zoekmogelijkheden.
Ook is de mogelijkheid toegevoegd om op thema te kunnen zoeken. Zo heb je locaties onder de thema’s Bij de boer, Aan het water, Huiselijk, etc.

Dit maakt de website Anders Vergaderen uniek:

Ook in deze tijd van de 1,5 meter economie worden bijeenkomsten en vergaderingen gehouden. Uiteraard vraagt dat om aanpassingen om binnen de richtlijnen van het RIVM te blijven. Juist door het speciale karakter van de locaties en de bevlogenheid van de gastvrouwen / -heren, worden er creatieve oplossingen bedacht die vaak de gemoedelijkheid nog meer benadrukt.

De website

Aangezien het erg belangrijk is om goed te worden gevonden op Google is er voorafgaand aan de bouw van de site een goed onderzoek gedaan naar zoekwoorden en het bepalen van onder andere de teksten. Ook tijdens de bouw hebben we steeds gekeken naar de vindbaarheid en uiteraard hoe de site zo gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoeker.

Anders Vergaderen faciliteert maar ‘zit’ niet tussen de boeker en de locatie. De contacten gaan rechtstreeks. Daarom is het erg belangrijk om te kunnen zien wat de bezoekers op de site doen en wat er, aan de hand van het bezoekersgedrag, eventueel verbeterd kan worden.

desktop & mobiele weergaven van de websiteDeel dit object: