Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Website Compact Real Estate Services

Website Compact Real Estate Services

  • Project: Website Compact Real Estate Services
  • Klant: Compact Real Estate Services
  • Techniek: WordPress CMS
  • Website url: www.compact-res.nl
website design online

Over Compact REal estate services

Compact Real Estate Services is een autoriteit op het gebied van vastgoedbeheer. Zij hebben een duidelijke visie op het beheren van vastgoed, waarbij centraal staat dat de huurder van een object zich altijd prettig moet voelen in het gehuurde.

Nieuwe webiste

Door de groei en verdere professionalisatie van de organisatie, was er behoefte aan een nieuwe website die recht doet aan deze ontwikkelingen. Er is een geheel nieuw design gemaakt waarbij er, onder meer voor de verschillende portfolio-onderdelen, eigen iconen zijn ontworpen voor een visueel onderscheid. De site gebouwd volgens de nieuwste technieken. We hebben als beheersysteem WordPress ingezet waarmee de klant heel makkelijk en intuïtief content kan toevoegen of aanpassen.

De site bevat een portfolio met filter, een overzicht van de medewerkers en een aparte omgeving voor de huurders. Middels een servicemelder kunnen vragen en gebreken worden doorgegeven. Verder is er een module nieuws en vacatures toegevoegd.

desktop & mobiele weergaven van de website


rotateRobert spreekt de taal van de klant

Bakker Interactief heeft zorggedragen voor de ontwikkeling van onze website. Zelf waren wij al gelijk erg enthousiast over het resultaat en nog steeds krijgen we dagelijks positieve reacties. Het was een intensief traject, waarbij een goede samenwerking tot een optimaal en goed doordacht resultaat heeft geleid. Robert spreekt de taal van de klant, denkt actief mee en is altijd bereikbaar voor overleg. Deze service is dé reden om Robert aan te bevelen.

Simon IJsseldijk, Head of Operations

Deel dit object: