Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Website Madi Diemen

Website Madi Diemen

  • Project: Website Madi Diemen,
    welzijnsaanbieder voor alle bewoners in Diemen
  • Klant: B&A Groep
  • Techniek: WordPress CMS – JQ – CSS3 – Javascript
  • Website url: www.madidiemen.nl
website design online

Madi Diemen geeft grip op ’t leven

Iedereen heeft weleens problemen. Vaak lost u die zelf wel op. Maar soms kan het zijn dat u er niet uitkomt. Dat er niemand is met wie u over uw problemen kunt of durft te praten. De hulpverleners van Madi Diemen ondersteunen bij het oplossen van problemen in het dagelijks leven. Of het nu gaat over werk, geld, gezin of relaties. Een betrokken team met maatschappelijk werkers, (ouderen)adviseurs, schuldhulpverleners en sociaal raadslieden helpt om weer grip op het leven te krijgen.

Doel website

Via de website kunnen alle belanghebbende informatie vinden over onder meer de onderwerpen Maatschappelijk werk, Geldproblemen & Sociaal Raadswerk.

De website

De site is vormgegeven in de frisse huisstijlkleuren en zo opgebouwd dat de bezoeker op een intuïtieve manier de informatie kan vinden die gewenst is. De site is volledig responsive (schaalbaar) en als een eigen thema op het WordPress platform [CMS] ontwikkeld. Daarmee is de site licht [geen overbodige features], snel en goed indexeerbaar voor de zoekmachines. Er is gebruik gemaakt van de laatste technieken.

desktop & mobiele weergaven van de website

Deel dit object: