Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Portfolio > Ziggo cadeaubon platform

Ziggo cadeaubon platform

  • Project: Ziggo cadeaubon platform
  • Klant: Ziggo & Frank Unlimited
  • Realisatie: Bakker Interactief
  • Techniek: Headless CMS oplossing
  • Website url: www.ziggolokaal.nl
website design online

Ziggo ondersteunt lokaal

Voor Ziggo hebben we een platform ontwikkeld ter ondersteuning van de klant cadeaubon acties. Als dank voor het afsluiten van een Ziggo abonnement krijgt de klant een cadeaubon waarmee een product of dienst kan worden aangekocht.

Ter ondersteuning van de lokale ondernemers heeft Ziggo de actie zo ingericht dat de cadeaubon alleen bij de deelnemende winkels/bedrijven ingewisseld kan worden in de woonplaats van de nieuwe abonnee.

Wensen platform

Om dit zo soepel mogelijk te realiseren hebben we een platform gebouwd waarin de cadeaubonnen worden gegenereerd die gekoppeld zijn aan een locatie (woonplaats) en waarin de deelnemende winkels worden ingevoerd. Deze winkels worden ook gekoppeld aan de locatie.

Middels een unieke QR code die op de cadeaubon wordt geplaatst kan de nieuwe abonnee naar de website en komt op de eigen locatiepagina. Hier staan de deelnemende winkels weergeven waar de cadeaubon kan worden ingeleverd.

De winkelier kan met behulp van dezelfde QR code na het inleveren van de cadeaubon deze toevoegen aan de eigen winkelomgeving binnen het platform. Zo wordt per winkel/deelnemer geregistreerd hoeveel cadeaubon er zijn ingeleverd op basis van de unieke QR codes.

Techniek

Voor een extra veilige omgeving hebben we gekozen voor een headless toepassing. Dit houdt in dat er geen 1:1 connectie is tussen de database en de front-end van de site. Een headless CMS maakt content toegankelijk via een API voor weergave op elk apparaat, zonder ingebouwde front-end of presentatielaag.

Ziggo Cadeaubon portal


Homepagina locatie katwijk


Deel dit object: