Portfolio
rocket rocket animated
Bakker Interactief > Wat is CrossMedia?

Wat is CrossMedia?

Met Crossmediale communicatie maak je gebruik van diverse media om je doel te bereiken.

En dat kan voor elk bedrijf en elk project compleet anders zijn.

Het is daarom enorm belangrijk om te weten hoe de  juiste media-mix er uit ziet om er voor te zorgen dat jouw doelgroep op het juiste moment en manier bereikt wordt.

Een media-mix is een combinatie van de juiste media-elementen. En dat zijn er nogal wat. Zowel online als offline zijn er talloze mogelijkheden met ieder hun eigen kwaliteiten en voordelen.

Crossmedia zorgt ervoor dat de communicatie binnen die elementen elkaar aanvullen, zodat je optimaal gebruik kan maken van deze voordelen.

In een persoonlijk gesprek vertellen we je er graag meer over.

Crossmediaprocessen

Een korte toelichting op de crossmedia deelprocessen.

Concept en Creatie

De eerste stap voor het opzetten van een communicatie strategie is concept en creatie.
Wat wil je bereiken en hoe. Wat is je doelgroep, welke uitstraling en welke middelen gaan we daarvoor gebruiken.

En het oog wil ook wat. Of eigenlijk: het oog wil véél.
In een samenleving die vooral door beelden en vluchtige impressies wordt gedomineerd, moet opvallen soms in één enkele seconde gebeuren.
Met concept en creatie treffen wij precies die visuele indruk waar je voor jouw merk of dienst naar op zoek bent. Onderscheidend en blijvend.

Online

Met alle kansen die online communiceren biedt, moet je welhaast op internet aanwezig zijn.
Met een corporate website wellicht, een e-shop of een speciale landingspage voor jouw marketingactie. Maar ook e-mailing en social media bieden interessante kansen. En hoe word je snel gevonden en sta je nummer 1 in de google-ranking?

Wij ontwarren de virtuele jungle voor je en zorgen dat je online precies dáár aanwezig bent waar de doelgroep zich ook bevindt en zo jouw doel bereikt.

Offline Matters!

Ook offline zijn er enorm veel mogelijkheden om de boodschap voor het voetlicht te brengen bij jouw doelgroep! Zowel op papier als op jouw bedrijfspand. Zowel actiematig als langdurig. Instore en outdoor.
Offline communiceren is een hele andere tak van sport dan online.
In een wirwar van de vele online aanbieders voor drukwerk en signing weten wij de juiste weg te vinden. Maar met name met onze kennis en gespecialiseerde partners kunnen we precies de gewenste uiting laten produceren, zodat je echt opvalt met jouw communicatie.

Ik wil ook CrossMediale communicatie!

Maak een afspraak